Kinderfeestjes en scholen/klassenuitje/juffendag/kinderopvang

 

Een heel origineel, leerzaam en vooral superleuk uitje!

(geen entreeprijs!)

Omdat wij beschikken over een grote oppervlakte zowel op ons binnen- als buitenterras kunnen wij ruimschoots voldoen aan de 1,5 meter maatregel. Wanneer je hier je feestje geeft zorgen wij vanzelfsprekend dat je groepje z'n eigen leuke plekje heeft! 

        Wat is er leuker dan trakteren op heerlijke verse aardbeien die je net zelf hebt geplukt! Maar voordat je de aardbeien oppeuzelt, worden ze eerst nog gekeurd door de aardbeienkweker. Heb je het goed gedaan, dan verdien je het officiële Aardbeienknip-diploma (klik op onderstaand filmpje).
Ook kun je je eigen aardbeienplantje planten en mee naar huis nemen. 6 tot 8 weken later kun je dan genieten van je eigen aardbeitjes!

 MAAR ER IS NOG VEEL MEER BELEVEN:

TIP 2020: REUZENSPELLEN die buiten en bij minder weer ook binnen gespeeld kunnen
worden.

SMOKKELSCHAT: kraak de code van het schatkistje wat de smokkelaar hier achter moest laten op de vlucht voor de commiezen! (zie activiteiten)
 

Via de aardbeienterras speurtocht kom je nog meer te weten over het kweken van aardbeien. Los je hem goed op, dan wacht er een kleine beloning! Natuurlijk kun je ondertussen jezelf heerlijk uitleven in de speelweide en het kinderboerderijtje. Als het een beetje minder weer is, kun je terecht in de grote overdekte speeltunnel. Na afloop  poffertjes met aardbeien..... heerlijk!

Wist je dat er rondom Het Aardbeienterras een heuse smokkelroute ligt! Doe de gratis smokkkeltocht en kom er achter wat er vroeger allemaal gesmokkelt werd....

         https://meervoormamas.nl/kinderuitjes-aardbeienterras-rijsbergen/
 

   

Stel je eigen feestje samen!
Op Het Aardbeienterras kun je je eigen feestje samenstellen. Wij hebben dus geen standaard feestjes of verplichte arrangementen. Je doet wat je zelf leuk vindt! Alles mag, niets moet en het is zelfs toegestaan om je eigen verjaardagstaart mee te nemen. Al de overige hapjes en drankjes worden door Het Aardbeienterras verzorgd!

Alle leuke activiteiten en prijzen staan bij Activiteiten/recreatie.

Wil je zelf bijvoorbeeld een spelletje of knutselwerkje meebrengen dan mag dat natuurlijk! Wij hebben hier ook leuke kleurplaten en wanneer je hem inlevert maak je kans op een prijsje!

NIEUW IN 2020: KINDERFEESTJESARRANGEMENTJE:

Zelf plukken of zelf planten, onbeperkt ranja, poffertjes naturel (met poedersuiker), 
snoepzakje (5 snoepjes) of een zakje chips en een kadootje voor de jarige.
Prijs: € 7,50 per kindje.

Je kunt het arrangementje natuurlijk altijd uitbreiden met andere activiteiten die niet standaard in het arrangementje opgenomen zijn, erg populair is bijvoorbeeld 'Smokkelschat'  (zie aktiviteiten)

let op: het is dus niet verplicht om een arrangementje te nemen wanneer je hier je feestje viert! Je kunt ook gewoon je eigen feestje samenstellen!!
 

           

Benieuwd naar de complete menukaart en alle mogelijkheden? Stuur even een mailtje

Kinderen met een allergie mogen hun eigen spulletjes meebrengen, zo kan er nooit iets fout gaan!

Voor een klein prijsje heb je een onvergetelijk feestje! Wil je er zeker van zijn dat je je feestje bij ons kunt vieren, reserveer tijdig! Bij reserveringen houden wij altijd zowel binnen- als buitenplaatsen beschikbaar. Wij beschikken over grote binnenruimtes en een binnenspeeltunnel waar bij minder weer allerlei aktiviteiten kunnen plaatsvinden.

Tijdens het feestje noteren wij alle hapjes, drankjes en activiteiten die genomen en gedaan worden op een factuur. Deze factuur kan na afloop van het feestje contant of via pin betaald worden.                                                                                                                 

                 

  

 

SCHOLEN/KLASSEUITJE/JUFFENDAG
Voor scholen ,kinderdagopvang of bijvoorbeeld juffendag is een trip naar Het Aardbeienterras een educatief, gezellig en zeer betaalbaar uitje. Kom als aanvulling op de theorielessen, kijken, voelen, ruiken en proeven hoe alles hier groeit en bloeit. Een speurtocht, zelf een aardbeienplantje planten (en meenemen), zelf plukken (aardbeienknipdiploma) en natuurlijk zelf proeven! Het is hier allemaal mogelijk. Natuurlijk kan er tussendoor naar hartenlust gespeeld worden in onze binnen/buiten speeltuin.

Het uitstapje hoeft niet veel te kosten, zo is het toegestaan voor scholen om de kinderen hun eigen lunchpakketje mee te laten brengen.

We hebben geen vaste programma's, dit omdat elke school verschillende tijdschema's en budgetten heeft. Veel scholen/klassen kiezen voor een combinatie van activiteiten. Men deelt de leerlingen op in groepjes en laten de groepen rouleren tussen de activiteiten. Op verzoek kunnen wij een leuk programma samenstellen met uw specifieke wensen. Alle activiteiten en prijzen kunt u terug vinden bij 'activiteiten'. Stuur een mailtje voor alle informatie!

 

 

Let op:
- in overleg zijn voor scholen afwijkende bezoektijden mogelijk.
- Zelf plukken kan vanaf eind mei tot november. (planten kan al vanaf april!)
- Aardbeitjes zijn een natuurprodukt, dus het kan voorkomen dat er even niet geplukt kan worden! Een heel leuk alternatief is dan het zelf planten van een plantje.
- Speelweide en speeltunnel zijn gratis toegankelijk.
- Voor meer informatie en/of suggesties kunt u altijd bellen of mailen.
- Wij beschikken over grote binnenruimtes waar bij minder weer allerlei aktiviteiten kunnen plaatsvinden.