Het terras en menukaart

 

 High strawberry:

                                           Heerlijk verrassend gezonde smakelijkheden!

Verwen uw smaakpapillen met een keur aan heerlijke aardbeienhapjes gepresenteerd op een rijk gevulde etagère (zie foto).
De high strawberry is inclusief een chocoladefondue, onbeperkt thee  in verschillende smaken en als afsluiter een lekker aardbeien/vanille ijsje.
De prijs voor de high strawberry is 12,50 per persoon.

 Let op! - minimaal 1 dag van tevoren reserveren 
              - minimaal 2 personen
 

U bent van harte welkom op ons binnen of buitenterras om te komen genieten van de vers geplukte zomerkoninkjes en al onze aardbei- gerelateerde hapjes en drankjes. Van een  kopje koffie met aardbeienvlaai tot een complete aardbeienlunch , picknick of bijvoorbeeld een Brabantse koffietafel .... Laat u verrassen!!
                         

Menukaart:

 


Voor groepen die reserveren zijn er enkele speciale smakelijke arrangementen en hele interessante mogelijkheden, stuur ons even een mailtje.

                       
 
https://www.kidsproof.nl/Breda/Blog/kidsproof-terrassen-hotspots-Breda-Oosterhout
 

Het terras:
Het is goed toeven op ons terras met uitzicht op de mooie landerijen rondom. Voor de kinderen is er een grote speelweide, kinderboerderijtje en een overdekte speeltunnel....Stawberry beach! Bij wat minder weer kunt u terecht in ons overdekt terras; 'In den Aardbei'. Dit binnenterras bevind zich in een voor deze streek zo typerende boogtunnel waarin tot voor kort nog aardbeien in geteeld werden!

Tussen alle lekkernijen door kunt u natuurlijk een kijkje nemen op de kwekerij. Ontdek de geheimen van de aardbeienteelt!

    Let op: - voor groepen groter dan 10 personen is reserveren wenselijk!
             - het gehele aardbeienterras is vrij toegankelijk en rolstoelvriendelijk!