Familiefeestje, groeps- of bedrijfsuitje

                                                                                                                            

EEN SUPERGEZELLIG, SMAAKVOL, LEERZAAM, BETAALBAAR EN ZEER ORIGINEEL UITJE/FEESTJE VOOR ALLE LEEFTIJDEN!!!

 

Het Aardbeienterras beschikt over verschillende grote binnen en buitenruimtes, dus wanneer u hier reserveert zit u nooit tussen vreemden en het is voor groepen zelfs mogelijk om een eigen ruimte te reserveren. Aan het reserveren zitten geen kosten verbonden.

Een familiefeestje, een groeps- of bedrijfsuitje.... Het Aardbeienterras biedt tal van mogelijkheden en activiteiten voor jong en oud om er een hele leuke, originele en zeer betaalbare dag van te maken. Omdat iedere groep zijn eigen wensen en budget heeft en omdat wij weten dat groepen veel belang hechten aan het doen van 'hun eigen ding', werken wij niet met vaste arrangementen.                          U stelt zelf uw dagje samen! Van een kopje koffie met wafel tot een compleet verzorgde dag. Wij horen vaak van mensen dat ze voor Het Aardbeienterras kiezen omdat er voor alle leeftijden iets te beleven is. Natuurlijk vinden we het erg leuk om mee te denken over hoe u uw bezoekje hier vorm wilt geven. Er zijn erg veel mogelijkheden en wij staan open voor uw wensen en ideeën.

       Even een dagje geen gestress en gehaast, geen strakke schema's en 1001 regeltjes.


DIT LEUKE FILMPJE KREGEN WE AFGELOPEN JAAR OPGESTUURD VAN EEN GEZELLIGE FAMILIE DIE HIER AFGELOPEN JAAR HUN 50 JARIGE BRUILOFT VIERDE !!

                                                                 

                                                  VERZORG JE EIGEN HAPJES!!!!!  
                                                                                                                                                               Wij kregen steeds vaker de vraag van groepen en families of ze hun eigen hapjes en drankjes  mochten verzorgen en daarom hebben we hier een mogelijkheid voor gecreëerd.                       Je kunt bijvoorbeeld denken aan het zelf regelen van een barbecue, frietwagen, cateraar, frietjes halen of eten hier laten bezorgen.

Zo kun je op je feestje je eigen hapjes regelen en bespaar je ook nog eens op de kosten.


                           Voor meer informatie over dit alles stuur je even een mailtje

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

   

Huifkartocht, oud Hollandse spellen, rondleiding, fietsverhuur, speurtochten, wandelingen, speeltuin, Aardbeienterras-quiz, smokkelschat, zelf plukken, spellenweide, reuzenspellen,binnen/buiten jeu des boules en nog veel meer. Mocht het wat minder weer zijn, geen probleem, wij beschikken ove grote binnenruimtes waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Ook is er voor de kleintjes een grote binnenspeeltunnel. Sommige activiteiten dienen van tevoren te worden gereserveerd en bij anderen kunt u ter plaatse nog beslissen of u ze wilt doen. Enkele activiteiten zijn zelfs gratis! 
We beschikken over een groot terrein en wanneer u zelf een activiteit wilt organiseren met uw groep dan is dit, in overleg, mogelijk.

Alle informatie over onze activiteiten  kunt u vinden op de pagina: activiteiten en recreatie.

Wanneer u als groep reserveert dan zorgen wij vanzelfsprekend dat er plaatsen voor u beschikbaar zijn, zowel in ons verwarmd binnen- als buitenterras. U krijgt uw 'eigen' gedeelte en aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Wij noteren op een factuur alle hapjes, drankjes en activiteiten die genomen en gedaan worden gedurende uw verblijf. Na afloop kan dan de factuur contant betaald of per pin overgemaakt worden.

Voor groepen die s' avonds een hapje blijven eten is er een uitlooptijd mogelijk tot ± 19:30u.

          

          

Naast onze standaard menukaart zijn nog volop andere smakelijke mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een High Strawberry, picknick, Brabantse koffietafel, barbecue, frietwagen, de aardbeienterras-plateau's en nog veel meer. 

Alle lekkernijen kunt u vinden op de pagina: hapjes en drankjes

Bij kinderfeestjes mag eventueel zelf een verjaardagstaart worden meegenomen.

NAAST AL DEZE HEERLIJKHEDEN HEBBEN WIJ VOOR GROEPEN NOG EEN HELE INTERESSANTE MOGELIJKHEID DIE BIJ GEEN ENKELE ANDERE HORECAGELEGENHEID GEBODEN WORDT!! WIL JE WETEN WELKE?....
STUUR ONS EVEN EEN MAILTJE.

Het Aardbeienterras is rolstoelvriendelijk en voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heeft u zelf suggesties en/of ideeën, laat het ons weten.
Wij denken graag mee over de invulling van uw feestje.....

Voor alle informatie en vragen: aardbeienterras@gmail.com

U bent van harte welkom!!