Familiefeestje,groeps- of bedrijfsuitje

 

Een supergezellig, leerzaam, smaakvol, betaalbaar en zeer origineel uitstapje voor alle leeftijden!

 

 U kunt nu al een reserveren of een optie nemen voor een datum in 2021. Wij zijn vanaf 27 maart 2021 weer geopend. Mocht het feestje onverhoopt niet door kunnen gaan dan rekenen wij vanzelfsprekend geen annuleringskosten. Omdat wij beschikken over grote binnen- en buitenruimtes kunnen wij ruimschoots voldoen aan de 1,5 meter maatregel. Wanneer u hier reserveert zit u nooit tussen vreemden en het is voor groepen zelfs mogelijk om een eigen ruimte te reserveren.

 

Een familiefeestje, een groeps- of bedrijfsuitje....Het Aardbeienterras biedt tal van mogelijkheden en activiteiten voor jong en oud om er een hele leuke, originele en zeer betaalbare dag van te maken. Omdat iedere groep zijn eigen wensen en budget heeft en omdat wij weten dat groepen veel belang hechten aan het doen van 'hun eigen ding', werken wij niet met vaste arrangementen.                          U stelt zelf uw dagje samen! Van een kopje koffie met aardbeienvlaai tot een compleet verzorgde dag. Wij horen vaak van mensen dat ze voor Het Aardbeienterras kiezen omdat er voor alle leeftijden iets te beleven is.

Even een dagje geen gestress en gehaast, dus wij doen niet aan strakke schema's en 1001 regeltjes.

 

 

 
https://www.bndestem.nl/extra/lekkers-uit-brabant/het-aardbeienwalhalla-van-de-familie-bastiaansen-1.6094421


Huifkartocht, oud Hollandse spellen, rondleiding, fietsverhuur, picknick, Brabantse koffietafel, speurtocht, wandelingen, speeltuin, smokkelschat, zelf plukken, reuzenspellen en nog veel meer.......      

                                                                       
Alle activiteiten op Het Aardbeienterras kunt u terug vinden op deze site bij: activiteiten en recreatie.

Wanneer u als groep reserveert dan zorgen wij vanzelfsprekend dat er plaatsen voor u beschikbaar zijn, zowel in ons verwarmd binnen- als buitenterras. U krijgt uw 'eigen' gedeelte, dus u zit nooit tussen 'vreemden'. Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Bij ons bestelraam noteren wij op een factuur alle hapjes, drankjes en activiteiten die genomen en gedaan worden gedurende uw verblijf. Na afloop kan dan de factuur contant betaald of per pin overgemaakt worden.

Mocht het wat minder weer zijn, geen probleem, voor de kleintjes is er een leuke 'speeltunnel' en we hebben diverse grote binnenruimtes waar groepen allerlei activiteiten kunnen doen.

Voor groepen die s'avonds een hapje blijven eten is er een uitlooptijd mogelijk tot 19:30u.

Het Aardbeienterras is rolstoelvriendelijk en voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heeft u zelf suggesties en/of idee├źn, laat het ons weten. Wij denken graag mee over de invulling van uw feestje. Het is ook mogelijk om zelf spelletjes mee te nemen. Wij beschikken over een groot terrein waar u gratis gebruik van kunt maken om een spelmiddag met uw groep te organiseren. 

Om uw dagje uit helemaal compleet te maken hebben wij voor groepen enkele smakelijke menu's en hele interessante mogelijkheden zoals verschillende barbecue-menu's en een frietkraam.

Voor alle informatie en vragen en voor de complete menukaart stuurt u even een mailtje naar: aardbeienterras@gmail.com

NIEUW IN 2021 HAPJESPLANK,LUXE HAPJES en HORS D''OEUVRE!! (meer info op aanvraag)

        

 

Familie Bastiaansen en het Aardbeienterras-team heet u van harte welkom!