Kinderfeestjes en scholen/klassenuitje

Een heel origineel, leerzaam en vooral superleuk uitje!
(geen entreeprijs!)

         nieuwe spannende 'smokkeltocht' en je kunt nu ook 'oud' Hollandse spellen spelen  (zie 'aktiviteiten')

Wat is er leuker dan trakteren op heerlijke verse aardbeien die je net zelf hebt geplukt! Maar voordat je de aardbeien oppeuzelt, worden ze eerst nog gekeurd door de aardbeienkweker. Heb je het goed gedaan, dan verdien je het officiële Aardbeienknip-diploma (klik op onderstaand filmpje).
Ook kun je je eigen aardbeienplantje planten en mee naar huis nemen. 6 tot 8 weken later kun je dan genieten van je eigen aardbeitjes!

Via de aardbeienterras speurtocht kom je nog meer te weten over het kweken van aardbeien. Los je hem goed op, dan wacht er een kleine beloning! Natuurlijk kun je ondertussen jezelf heerlijk uitleven in de speelweide en het kinderboerderijtje. Als het een beetje minder weer is, kun je terecht in de grote overdekte speeltunnel. Na afloop een pannenkoek of poffertjes met aardbeien..... heerlijk!

         http://meervoormamas.nl/kinderuitjes-aardbeienterras-rijsbergen/
 

   

Stel je eigen feestje samen!
Op Het Aardbeienterras kun je je eigen feestje samenstellen. Wij hebben dus geen standaard feestjes of arrangementen. Je doet wat je zelf leuk vindt! Alles mag, niets moet en het is toegestaan om je eigen verjaardagstaart mee te nemen. Voor de jarige is er natuurlijk een kadootje!

Alle leuke activiteiten en prijzen staan bij Activiteiten/recreatie.

Wil je zelf bijvoorbeeld een spelletje of knutselwerkje meebrengen dan mag dat natuurlijk! Wij hebben hier ook leuke kleurplaten en wanneer je hem inlevert maak je kans op een prijsje!

Een voorbeeld van hoe een feestje eruit zou kunnen zien:

Zelf plukken (incl. diploma)   € 1,95 per doosje
Speurtocht                           gratis
Poffertjes naturel                 € 3,50
Totaal  p.p.                          € 5,45
Duur: ± 2-3 uur
Let op! Dit is een voorbeeld, er zijn verschillende mogelijkheden.               

Benieuwd naar de complete menukaart en alle mogelijkheden? Stuur even een mailtje

Voor een klein prijsje heb je een onvergetelijk feestje! Wil je er zeker van zijn dat je je feestje bij ons kunt vieren, reserveer dan tijdig.                                                                                                             Het is nu zelfs mogelijk om je feestje vast te laten leggen door een professionele fotograaf!             (zie activiteiten)

                 

  

 

Scholen/klassenuitje
Voor scholen ,kinderdagopvang of bijvoorbeeld juffendag is een trip naar Het Aardbeienterras een educatief, gezellig en zeer betaalbaar uitje. Kom als aanvulling op de theorielessen, kijken, voelen, ruiken en proeven hoe alles hier groeit en bloeit. Een speurtocht, zelf een aardbeienplantje planten (en meenemen), zelf plukken (aardbeienknipdiploma) en natuurlijk zelf proeven! Het is hier allemaal mogelijk. Natuurlijk kan er tussendoor naar hartenlust gespeeld worden in onze binnen/buiten speeltuin.

Het uitstapje hoeft niet veel te kosten, zo is het toegestaan voor scholen om de kinderen hun eigen lunchpakketje mee te laten brengen.

We hebben geen vaste programma's, dit omdat elke school verschillende tijdschema's en budgetten heeft. Veel scholen/klassen kiezen voor een combinatie van activiteiten. Men deelt de leerlingen op in groepjes en laten de groepen rouleren tussen de activiteiten. Op verzoek kunnen wij een leuk programma samenstellen met uw specifieke wensen. Alle activiteiten en prijzen kunt u terug vinden bij 'activiteiten'. Stuur een mailtje voor alle informatie!

 

 

Let op:
- Zelf plukken kan vanaf eind mei tot november.
- Speelweide en speeltunnel zijn gratis toegankelijk.
- Voor meer informatie en/of suggesties kunt u altijd bellen of mailen.