Familiefeestje,groeps- of bedrijfsuitje

 

Een supergezellig, leerzaam, smaakvol en zeer origineel uitstapje voor alle leeftijden!

Een familiefeestje, een groeps- of bedrijfsuitje....Het Aardbeienterras biedt tal van mogelijkheden en activiteiten voor jong en oud om er een hele leuke, originele en zeer betaalbare dag van te maken. Omdat iedere groep zijn eigen wensen en budget heeft en omdat wij weten dat groepen veel belang hechten aan het doen van 'hun eigen ding', werken wij niet met vaste arrangementen.                          U stelt zelf uw dagje samen! Van een kopje koffie met aardbeienvlaai tot een compleet verzorgde dag. Wij horen vaak van mensen dat ze voor Het Aardbeienterras kiezen omdat er voor alle leeftijden iets te beleven is.

Even een dagje geen gestress en gehaast, dus wij doen niet aan strakke schema's en 1001 regeltjes!

NIEUW IN 2019: REUZENSPELLEN die met groepen buiten gespeeld kunnen worden. Bij minder weer hebben we ook ruimte om ze binnen te spelen. SMOKKELSCHAT: zoek de schat die de smokkelaar achter moest laten op de vlucht voor de commiezen, erg leuk spel voor  kinderen en tevens een mooi wandelingetje rondom de prachtige omgeving van Het Aardbeienterras (1,5km)
 

 


http://www.bndestem.nl/extra/lekkers-uit-brabant/het-aardbeienwalhalla-van-de-familie-bastiaansen-1.6094421


Huifkartocht, verschillende spellen, rondleiding, fietsverhuur, picknick, Brabantse koffietafel, speurtocht, wandelingen, zelf plukken en nog veel meer.......      

                                                                       
Alle activiteiten op Het Aardbeienterras kunt u terug vinden op deze site bij: activiteiten en recreatie.

Wanneer u als groep reserveert dan zorgen wij vanzelfsprekend dat er plaatsen voor u beschikbaar zijn, zowel in ons verwarmd binnen- als buitenterras. U krijgt uw 'eigen' gedeelte, dus u zit nooit tussen 'vreemden'. Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden.

Mocht het wat minder weer zijn, geen probleem, voor de kleintjes is er een leuke 'speeltunnel' en we hebben diverse grote binnenruimtes waar groepen allerlei activiteiten kunnen doen.

 In overleg kan er afgeweken worden van de normale openingstijden.

Het Aardbeienterras is rolstoelvriendelijk en voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heeft u zelf suggesties en/of idee├źn, laat het ons weten. Wij denken graag mee over de invulling van uw feestje. Het is ook mogelijk om zelf spelletjes mee te nemen. Wij beschikken over een groot terrein waar u gratis gebruik van kunt maken om een spelmiddag met uw groep te organiseren. 

Om uw dagje uit helemaal compleet te maken hebben wij voor groepen enkele smakelijke menu's en hele interessante mogelijkheden!!

Voor alle informatie en vragen en voor de complete menukaart, stuurt u even een mailtje naar: aardbeienterras@gmail.com

Familie Bastiaansen en het Aardbeienterras-team heet u van harte welkom!