Familiefeestje,groeps- of bedrijfsuitje

Een gezellig, leerzaam, smaakvol en zeer origineel uitstapje!

Een familiefeestje, een groeps- of bedrijfsuitje....Het Aardbeienterras biedt tal van mogelijkheden voor jong en oud om er een hele leuke en zeer betaalbare dag van te maken. Omdat iedere groep zijn eigen wensen heeft, werken wij niet met vaste arrangementen. U stelt zelf uw uitje samen! Van een kopje koffie met aardbeienvlaai tot een compleet verzorgde dag.   

Nieuw in 2017: Oud Hollandse spellen. Speel met je groep 5 verschillende oud Hollandse spellen en sluit af met de grote 'Aardbeienterras-quiz'. Maak je eigen competitie en beleef een supergezellige middag! (zie aktiviteiten)
 


http://www.bndestem.nl/extra/lekkers-uit-brabant/het-aardbeienwalhalla-van-de-familie-bastiaansen-1.6094421


Huifkartocht, verschillende spellen, rondleiding, fietsverhuur, picknick, Brabantse koffietafel, speurtocht, zelf plukken en nog veel meer...                                                                                            Het is zelfs mogelijk om uw dagje vast te laten leggen door een professionele fotograaf!
Alle activiteiten op Het Aardbeienterras kunt u terug vinden op deze site bij: activiteiten en recreatie.

Wanneer u als groep reserveert dan zorgen wij vanzelfsprekend dat er plaatsen voor u beschikbaar zijn. Zowel in ons verwarmd binnen- als buitenterras. Aan het reserveren zijn geen kosten verbonden.

Het Aardbeienterras is rolstoelvriendelijk en voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heeft u zelf suggesties en/of idee├źn, laat het ons weten. Wij denken graag mee over de invulling van uw feestje. Het is ook mogelijk om zelf spelletjes mee te nemen. Wij beschikken over een groot terrein waar u gratis gebruik van kunt maken om een spelmiddag met uw groep te organiseren. 

Om uw dagje uit helemaal compleet te maken hebben wij voor groepen enkele smakelijke arrangementen en hele interessante mogelijkheden!!

Voor alle informatie en vragen en voor de complete menukaart, stuurt u even een mailtje naar: aardbeienterras@gmail.com

Even een dagje geen gestress en gehaast....u bent per slot van rekening te gast bij een echte Brabantse aardbeienboerenfamilie!